Trappen en Curry happen
Hoi Globetrappers, veel plezier en laat ons lekker meegenieten van jullie avonturen.
We zullen je missen, maar zo'n avontuur is toch geweldig.
Hoi we zijn er weer klaar voor om jullie avonturen te lezen.
Wij zijn 2 jaar geleden met kerst naar Hanoi en Halong Bay geweest. Leuke ervaring (wel heeeel veeeel scootertjes) en toch niet altijd even lekker droog weer (toch redelijk wat regen) maar het blijft altijd bijzonder om te zien dat elk Aziatisch land zo zijn eigen dingetjes heeft. In 9 weken valt heel veel te zien. Geniet er van!
We kennen gedeeltes van jullie route, maar niet op de fiets!!
Geniet ervan.
Hoi
Wordt weer interessant om straks te volgen.
Blijft wonderlijk, zo dicht bij elkaar wonen en straks contact vanaf de andere kant van de werled .
Geniet van de voorbereidingen !!
Succes,M@rja
Leuk dat wij mee mogen gaan genieten van jullie tocht.
Veel succes, goede reis en weinig pech onderweg.
Nog even en dan mogen jullie. We zagen jullie gisteren op het oranje gevaar voorbij stuiven. Logisch, iedere kilometer training is er één. Zorgen jullie deze keer wel voor de juiste maat reserveband. We kijken nu al uit naar jullie belevenissen.
Te gekke reis natuurlijk! Maar niet te veel denken aan de Florijnse ontberingen van afgelopen zomer. Zo zwaar zal t hopelijk niet worden. Vietnam (per auto/boot/vliegtuig/motor) was al een hele ervaring. (wel veel heuvels...). Maar ook de hele dag door lekker eten en goedkope biertjes 's-avonds.
Beslist een paar dagen in Hoi An blijven. Leukste stadje in Vietnam. Geniet ervan!!
al spreken wij elkaar niet veel toch weer erg leuk om jullie straks te mogen volgen, 9 weken pfffffffffff.
Geniet ervan dan geniet ik weer van jullie mooie verhalen en foto's.